РОБОТА ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ «АГРОМАРКЕТ» - Отзыв об Интернет-магазин АГРОМАРКЕТ- agro-market.net

От Ніна, опубликован 2020-07-05 18:07:20

1.0
Оценка автора
Ніна 5 июля, 2020 год Хотіла б поділитися негативним досвідом покупки в інтернет-магазині «АГРОМАРКЕТ» https://agro-market.net
Я
отримала замовлення в якому знаходився саджанець ківі.

ПРО ТОВАР.
Саджанець взагалі надіслали в незадовільному стані. Листочки зів’ялі та засохлі. Ще і розмір саджанця не відповідав характеристикам заявленим продавцем на сайті. Замість 70-100 см, ми отримали 10 см.
Зазначу, що ніяких знижок, уцінок і т.д при покупці не було. Тобто я очікувала отримати товар, який повністю відповідав характеристикам заявлених на сайті.
Фотозвіт надаю.

РОБОТА ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ «АГРОМАРКЕТ».
Отримавши товар в той же день магазин був повідомлений про наявні проблеми. Також і фото, які підтверджують непригодність саджанця магазину було надано. https://gyazo.com/11db1ed2d3c3d7f5ecc64343693b6e61
Магазин
запропонував 2 варіанти вирішення питання:
1) Повернення товару в магазин та повернення коштів;
2) Надання гарантії на те, що саджанець приживеться.
Я обрала варіант перший (повернення товару та коштів), так як сумніваюся у тому, що саджанець прийметься.
Після сповіщення магазину мого рішення https://agro-market.net взагалі не виходив на зв’язок протягом 5 робочих днів. Навіть відповіді на питання про адресу повернення нічого не відповідав. Електронні листи ігнорувалися, на гарячу лінію було не додзвонитися. Лише після залишення мною відгуку на сайті магазину, мені перетелефонували і повідомили куди відправити товар. До речі сам відгук сайт не опублікував. Це було очікувано, адже на сайті АГРОМАРКЕТ більше 5 тис відгуків і всі позитивні. Просто так там відгук не опублікувати, він має пройти «перевірку».

Запитання до інтернет-магазину «АГРОМАРКЕТ»: Чому у вас таке халатне відношення до ваших же покупців? Адже коли проходить 14 днів з моменту покупки товар ми повернути вже не можемо... А магазин навмисно «затягує» терміни. Чи на це і розраховано?
0
0



Комментарии к отзыву


Интернет-магазин АГРОМАРКЕТ- agro-market.net


Интернет-магазины

Плеер.Ру

Рейтинг: 4.9
1885 отзывов
Vasko.RU

Рейтинг: 5
1096 отзывов
lamoda.ru

Рейтинг: 4.5
670 отзывов
ma3.ru

Рейтинг: 4.9
544 отзыва
HomeMe

Рейтинг: 3.3
460 отзывов
Kupi Vip

Рейтинг: 3.3
393 отзыва
Директ Почта

Рейтинг: 1.7
347 отзывов
Wikimart (Викимарт)

Рейтинг: 1.1
330 отзывов


Вам необходимо войти или зарегистрироваться