Влад
31 июля, 2022 год
Спочатку звернувся до Конс на бі$ за консультацією, оскільки почав зазнавати значних збитків. Мій бізнес виявився не настільки провальним, зараз проходжу тренінг «Стратегія Керованого Зросту». Багато інформації про те, як правильно вести бізнес у воєнний час, мотивувати співробітників, як знайти свою нішу клієнтів. Потроху все застосовую у себе, прибуток виріс уже на 10%, результат тішить.
Кирило
25 сентября, 2022 год
Добре, що на навчання беруть підприємців із різноманітних сфер діяльності, бо майже 90% інших курсів або тренінгів просто вода-водою, а тут корисна інформація, яка мені допомагає зараз у розвитку СТО та дружині з її магазином одягу.
Аналогічно, думав, що бізнес уже не повернути, але курс допоміг перенести його в онлайн-режим. Дуже все корисно та доступно, поки пішло перших 70 замовлень із сайту та інстаграм
На мій погляд, тренінг «Стратегія керованого зростання», який стартував у воєнних реаліях, звучить і сприймається зовсім інакше. Багато питань потрібно обміркувати, на методи збільшення прибутку потрібно дивитися вже інакше. Думати не тільки про заробітки, а й про виділення % з прибутку на допомогу.