Шукав нещодавно колодки до автомобіля, багато різних магазинів знайшов але їх там не було, Тільки на RESTAUTO знайшов і за невисокою ціною. Замовив, все приїхало у відмінному стані, дякую!
Цей магазин подобається мені своїм великим асортиментом та адекватними цінами на весь асортимент продукції. У грудні придбала паливний фільтр. Моє замовлення обробили досить швидко, доставили також швидко.
Хороший інтернет магазин. Потрібно було поміняти на автомобілі акумулятор, замовив у вашому магазині, все влаштувало і якість товару, і ціна прийнятна. Сподобалися ввічливі менеджери, здійснили доставку в обумовлений термін. Загалом сподобався мені цей інтернет магазин, багатий вибір товару та гарні ціни. Всім задоволений.
Рекомендую. Дуже задоволений роботою співробітників цієї компанії. Замовляв запчастини для своєї машини і не розчарувався, що потрапив на цей сайт. Дешевше ніж на інших сайтах, з менеджерами приємно було поспілкуватись, допомогли з вибором запчастин. Так що ще раз Рекомендую.
Після розмови з менеджером був приємно вражений. Він запропонував оригінальне дзеркало в дуже хорошому стані і що ще приємніше виявилося в колір авто і за ціною дешевше Китаю. Я навіть відразу сумнівався думав развод якийсь, але коли менеджер скинув мені реальні фото, я вирішив ризикнути. І не прогадав, дякую
все супер