Замовив свічки накалу середньої цінової категорії. 4 штуки. Відповідність перевірив менеджер . Своє авто ремонтую сам. Так що свічки поміняв сам. Все працює ідеально
Для мене особисто це найкращий інтернет- магазин, вже 2 роки замовляю у них запчастини, завжди якісні. Якісь непорозуміння вирішують досвідчено та швидко
Вже не вперше замовляю комплектуючі запчастини та інше приладдя до авто і ще не разу не підвели хлопці. Постійно швидко зв'язуються надають допомогу у підборі тієї чи іншої запчастини. Днями робив ТО із заміною вже придбаних запчастин. Все підійшло і, за словами майстра, запчастини оригінальні. Машина працює як годинник. Щиро Дякую. Сподіваюся на подальшу співпрацю. Всім рекомендую.
Замовляв вентилятор опалення салону. Прийшлось трохи зачекати, але воно того варте, запчастина в ідеальному стані ще й не вартує багато . Дякую хлопцям за допомогу
Дуже класний магазин, в наявності великий асортимент та й під замовлення вистачає.По сервісу все швидко, якісно. Одразу передзвонюють і уточняють ваше замовлення.Рекомендую
Вперше купував на цьому сайті. Замовлення зробив пізно увечері. Наступного дня зранку передзвонили, щоб уточнити деталі. Відправили того ж дня, товар був у наявності. Дякую. Рекомендую
Дякую велике, все на вищому рівні дуже радий і далі замовлятиму запчастини у вас. Все було підібрано по машині так як треба. Консультант, розповів все дуже докладно і допоміг підібрати запчастину.
Вперше замовив запчастини на цьому сайті. Легко було шукати потрібну запчастину по виробнику і ціні. Товар був добре упакований , задоволений своєю покупкою
На мого "Пижика" запропонували великий вибір виробників, а відповідно і цін, вибирай, що хочеш. Вибрав, зробив предоплату, за тиждень усі з/ч у мене. Дякую
Замовляю не вперше, завжди все відмінно. Підбір, відправлення, ціни та якість запчастин. Плюс як додатковий бонус допомога співробітників у виборі запчастин. Рекомендую всім.
Цієї осені проявились шуми в підвісці автомобіля. Всі запчастини які я замовив на restauto отримав мегашвидко і саме головне проблеми з підвіскою вирішені.Рекомендую цей магазин колегам та друзям!!!
Часто замовляю у цьому магазині, останній раз замовив усі запасні частини на підвіску ситроен берлінго 2,0 (дизель) Все прийшло швидко, довіряю цій компанії
Замовив бачок омивача, прийшов як на мене дуже швидко , бо це ж з Польщі ще й в теперішній непростий час. Одним словом за 10 днів ! Ціна теж дуже хороша!
Замовляв до свого авто, корпус фільтра палива. В режимі розмови оформив замовлення. Через 10 днів запчастина була у мене. Все підійшло, все працює. Дякую!
Рекомендуватиму Вас!